Om os

Hidrokon kranmærket blev grundlagt den 5. januar 1993 under ledelse af Memiş Kütükcü. Hidrokon har til formål at være en pioner inden for kransektoren.

Hidrokon startede sin produktion med hydraulisk bomkran-produktion. Hidrokon fortsatte med at vokse støt i de følgende år og udvidede sit produktsortiment. I dag producerer det 5 typer produkter, herunder foldbar kraner, mobilkraner, teleskopisk mobilkraner, lifte til lastbil og marinekraner.

Hidrokon består af mere end 250 medarbejdere og det vokser dag for dag. Efter at have lagt vægt på personaleuddannelse, var Hidrokon også en pioner i oprettelsen af ​​Hima Engineering Academy og uddannelse af ingeniører.

Hidrokon er forberedt til fremtiden fordi vi har lært af fortiden, hvorfor Hidrokon har haft succes med at eksportere til mere end 30 lande. Vi har opnået en kvalitetsstandard ved brug af vores kvalitetskontrolenheder (ISO-certificering) som er i verdensklasse. I kombination med overlegen teknik og kvalitet er Hidrokon en pioner inden for kransektoren og en permanent løsningspartner for sine kunder.

Vores mission
Hidrokons mission er at være den mest pålidelige kranproducent inden for mobilt løfteudstyr, vores mål er at øge vores kunders konkurrenceevne gennem sikre løfteløsninger.

Vores vision
Som en kran produktionsvirksomhed i Tyrkiet er visionen at blive et af de førende kranmærker i verden.